2nd Home Restoran - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
2nd Home Restoran
Share 29 Temmuz 2009

İç mekan: Andre Kikoski

2nd-home-1

2nd-home-2

2nd-home-3

Colorado, Cherry Creek’te yer alan, Andre Kikoski’nin 2nd Home’u, 5 yıldızlı bir otel restoranı. Andre Kikoski Architect, PLLC, artistik yeniliğe, malzeme araştırmasına ve detay odaklı tasarıma eğilen, multidisipliner bir firma. 2nd Home için Kikoski, eğlenceli, çağdaş bir restoranı ve oturma salonu olan, ulaşılabilir ve rahat bir mekan yaratmış. Tasarım stratejisi, dokusal zıtlığı ortaya çıkarırken aynı zamanda da eklektik öğelerin uyumsuzluğunu yücelterek, misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

2nd-home-4

2nd-home-5

2nd-home-6

Süssüz taş duvarlar ve kabaca yontulmuş ahşap tavan Rocky Dağları’nın organik dokusunu ortaya çıkarıyor. Bu sade bileşenler, İtalyan avizeleri, grafiti ile kaplanmış Danimarka sandalyeleri ve meşin kaplama duvarlar gibi cesur tasarım öğeleriyle bir arada kullanılmış. Bu iki stil, hüzünlü geometri ile süslü odak noktalarını dengeleyen, davetkar bir akşam yemeği deneyimi oluşturmak için birlikte çalışıyor.

2nd-home-7

2nd-home-8

Restoranda aynı zamanda, oldukça orijinal ve muhtemelen popüler hale gelecek bir toplanma noktası olacak, 4,5 metre uzunluğunda bir açık alev çukuru ile tanımlanmış, açık bir teras da yer alıyor. Toplu biçimde oturulacak masalar, rahat banketler ve açık alevli bir pizza çukuru da bulunan açık bir mutfak, mekanın sıcak ve davetkar özelliklerini tamamlıyor.

2nd-home-9

2nd-home-10

Andre Kikoski aynı zamanda Guggenheim ve Africa Sanat Müzeleri için de tasarımlar hazırlıyor.

Yazı: ArchDaily
Görseller: Eric Laignel
Çeviri: Mimdap

2 Yorum
  1. derinliği olan mekanlarda kaplamalar çok yerinde kullanılarak yüzeyler anlamlandırılmış. renk ve doku ihmal edilmemiş ve tekstil ürünleri akustik denge için çok iyi. modern ve sıcak bir düzenleme

    sevgi toker | 30 Temmuz 2009

  2. kaliteli bir tasarım olmuş..

    Anonim | 14 Ekim 2009


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org