Gülağacı Park Plaj Restorasyonu - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Gülağacı Park Plaj Restorasyonu
Share 11 Haziran 2018

Woodhouse Tinucci Mimarlar

 

 

 

 

 

 

Proje Açıklaması Mimarlardan

 

 

 

 

 

Dört binayı Rosewood Park’ın görkemli sahiline entegre ettik. Bunları kanonik bir su kenarı unsuru olarak harmanladık – 1.500 ft uzunluğunda bir yürüyüş yolu, blöfün dibine sarılarak, her iki taraftaki erişim noktalarını birbirine bağlayarak ve doğu tarafında Michigan Gölü’ne açılıyor. Program öğeleri, kiosklar veya pavyonlar gibi tahta boyunca uzanan basit, küçük ölçekli, düşük profilli birimlerde barındırılmaktadır.

 

 

 

 

Yapı elemanları uzun, düşük ve incedir, kuzey-güney yönünde büyük ölçüde şeffaftır ve tahta kaldırım kaideleri ile tepeler ve böylece plaja yukarıdan ve yukarıdan tüm manzaralar tamamen korunur. Kuzeyde, çevre eğitim pavyonu, tuvalet ve depo içeren ince bir servis barı tarafından desteklenen geniş ve açık bir alan. Pavyonun kuzey ve güney duvarları, dışarıya güverteler açılan, kapıları tam olarak tahtaya bağlayan ve köşkün içinden manzaralar sağlayan sürgülü cam kapılardır. Doğu duvarı mullionsuz camdır ve gölün engelsiz manzarasını sunar.

 

 

 

 

 

Güneye doğru yürürken, park kullanıcıları hoşgeldin köşküne (ve cankurtaran ofisine) ulaşmak için ağaç gölgeli banklar geçerler, daha sonra oturma köşesi ve ferahlık köşkünün ve plaj tuvaleti köşkünün tanımladığı açık yemek alanına giderler. Malzemeler doğal, basit, uzun ömürlü, bakımı kolay, “kumlu” dır: ipe zemin kaplaması, sedir siding, kaba alan taşı, cam.

 

 

 

 

Çeviri : Mimdap

Kaynak : www.architectmagazine.com

1 Yorum
  1. müthiş gerçekten, çizgi çok güçlü.

    asuman | 12 Haziran 2018


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org