“Mavi Kapak Toplama Kutusu Tasarımı ve Yapımı” (15-16 Aralık 2011) - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
“Mavi Kapak Toplama Kutusu Tasarımı ve Yapımı” (15-16 Aralık 2011)
Share 7 Aralık 2011

“Mavi Kapak Toplama Kutusu Tasarımı ve Yapımı” konulu atölye çalışması kapsamında 15-16 Aralık 2011 tarihinde Mimarlık Bölüm Katı Stüdyo-1’de atölye çalışması yapılacaktır.

Atölye kapsamında yapılacak kutular fakültenin çeşitli noktalarına yerleştirilerek BAU Genç Tema Topluluğu’nun kapak toplama kampanyasında kullanılması amaçlanmaktadır.

Atölye kapsamında gerekli malzemeler:

Koli

Yapıştırıcı

Makas,Maket Bıçağı vb.

Bilgisayar(Adobe Photoshop, Corel Draw vb. programlarla koli üzerine kaplanacak görseller tasarlanacaktır.)

Kutuların üzerine tercihen 3 boyutlu kolaj çalışmaları yapılması da beklenmektedir. Bunun için de atıl maket malzemeleri ve gazete dergi vb. basılı görsel malzemeler işimize yarayabilir.

Atölye gün boyu açık olacak olup, öğrenci merkezli şekilde ister bireysel, ister grup halinde çalışma yapılabilecektir. Atölye sonunda ortaya çıkan ürünler belirlenecek noktalara yerleştirilecektir.

Atölyeye katılmak isteyenlerin 14.12.2011 Çarşamba gününe kadar http://baumim.tumblr.com/atolye1kayit adresinden kayıt yaptırması gerekmektedir.


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org