TSMD 2. Yapı Sektörü Buluşması (18 Ekim 2011) - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
TSMD 2. Yapı Sektörü Buluşması (18 Ekim 2011)
Share 6 Ekim 2011

TSMD (Türk Serbest Mimarlar Derneği) 1987 yılında kurulmuş, Mimarlık mesleğinin öne aldığı değerlerin yaygınlaşması, kentsel çevre bilincinin oluşması ve yapı sektörünün gelişmesi için hizmet veren bir sivil toplum örgütüdür.

Üyelerimiz yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli projenin müellifi olarak öne çıkan mimarlık ofislerinin sahiplerinden ve Türkiye yapı sektöründe etkili olan mimarlardan oluşmaktadır. TSMD üyeleri senede yaklaşık 3,500,000m2 üzerinde yapı tasarlamakta ve yapı teknolojilerinin uygulanması ve gelişiminde de önemli rol oynamaktadır.

TSMD 2011 yılı içerisinde Ankara Kentpark AVM’de bir Mimarlık Merkezi kurmaya karar vermiş ve inşaatına başlamıştır. Bu merkez mimarlık ve tasarım alanının yani sıra Yapı sektörü ve Kentsel gelişim politikaları üzerine de çeşitli sergi, konferans ve etkinlik düzenlemek ve ilgili sektörler arası bir iletişim noktası oluşturmak üzere kurulmaktadır.

Bu amaçla, bugüne kadar sınırlı kalan iletişimimizi geliştirmek ve Mimarlık Merkezinin yapımına sizlerin de katkısına olanak tanımak üzere 15 Nisan 2011 tarihinde ilkini yaptığımız, “SERBEST MİMARLAR ve YAPI SEKTÖRÜ BULUSMASI” etkinliğimizin 18 Ekim 2011 tarihinde Ankara Swissotel’de yapılacak olan ikincisine davetlisiniz. Bu etkinlik boyunca tüm TSMD üyeleri ve o ilgili büroları temsil eden mimarlar ile tanışmanız ve projeleri hakkında bilgi sahibi olmanız sağlanacaktır. Etkinlik 3 asamadan oluşacaktır. Öğlen yemeği ile başlayacak olan etkinliğimiz, firmalara Mimar üyelerimiz ile tek tek tanışma olanağı sağlayacak, kapanışta ise bir Kokteyl eşliğinde daha sosyal bir atmosferde mimarlarımız ve yapı sektörünün temsilcileri bir araya gelecektir.

Ayrıca bu etkinliğe katılan tüm firmaların isimleri Mimarlık Merkezi Sponsorlar Duvarı’nda yer alacaktır. Sizleri de senede iki defa gerçekleşecek ve toplamda 30 firma ile sınırlı olan bu etkinlikte yer almak üzere davet etmekteyiz. Bu etkinlikte yer almak isteyen firmaların 07 Ekim 2011 tarihine kadar genel sekreterimiz Sn. Ufuk Duruman’a kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Derneğimizle ve üyelerimizle iletişim içinde olmanızı ve bu etkinlikte yer almanızı dileriz.

Dernek yönetim kurulu adına saygılarımızla,

Yeşim Hatırlı

TSMD Yönetim Kurulu Baskanı

Katilim Bedeli: 5000 TL (firma başına)
Katılımcı sayısı: Firma başına en fazla 3 kişi
Toplantı Yeri: Swissotel Ankara
Toplantı tarihi: 18 Ekim 2011, Salı
Saat: 12.00 – 20.00

Ufuk Duruman

Genel Sekreter

Çobanyıldızı Sokak No:5-A3 Çankaya, Ankara

Tel: 0312- 468 66 38

Fax: 0312-427 75 20

Cep:0533-364 83 52


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org