PHILIPP PLEIN Mağazası

Tasarım: Aquili Alberg

İtalya’da yeni amiral gemisi sayılabilecek Philipp Plein mağazası hazırlanması ve tasarımı, , Milan tabanlı AquiliAlberg mimari ve tasarım stüdyosuna verildi.
AquiliAlberg kullanıcısı moda tasarımcısı kurum için, ultra-modern ve lüks ve pırıltılı bir dünya ufku çizdi.

PHILIPP PLEIN markası İtalya’da ilk amiral gemisi mağazasını açar ve Versilia’de özel konuma sahip yerini seçer. Avrupa’da yedinci mono-brand deposu olarak sayılan mağaza, İtalyan arka planında bir tane dükkanla girerek; çok iyi bilinen ve dünya çapında takdir konumunda olan Via ile karşı karşıyadır.
Bu mağaza yüksek bir hayat standardını,özel bir stili, lüksü, moda ve yaygın güzellik anlayışını özel bir şekilde temsil eder.

32 yaşındaki tasarımcı Aquili Alberg, Philipp Plein için Toskana bölgesinde yeni mağaza açmak için pek çok nedeni vardır. Aquili Alberg şöyle söylüyor bu çalışması için: “PHILIPP PLEIN, isyan ve Rock ‘n’ Roll dengeli bir karışımı ile birlikte, zarafet ve lüks temsil eder. Bizim moda anlayışımız bir sihri; yaşam tarzını sembolize eder. Forte dei Marmi mağaza açılışı için ideal bir yerdir. Şehrin cazibesini marka için mükemmel fırsat yaratmaktadır. Viyana, Kitzbühel, Saint-Tropez, Monte Carlo, Cannes ve Moskova gibi ona ek olarak Forte dei Marmi perakende konseptinin devamı olarak yerini almaktadır ve bunu yaratmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz “Philipp Plein.

Ultra-modern ve lüks bir boyut vardır yeni PHILIPP PLEIN mağazasında ve bu övgüleri müşterilerinden alır. Mimarlık firması AquiliAlberg her detay üzerinde, benzersiz bir atmosfer yaratmak için çalışılmaktadır. Bu yolla 50 metre karelik bir alan tasarlanmıştır. Forte dei Marmi sahip olduğu özel bir uyumu ile mükemmel bir denge içinde, rahat, Işıltılı.bir şekilde kullanıcılarına sunar.

Forte dei Marmi mağazası bize özgünlük ve detay zenginliği sunuyor. Bu mağaza bir tür Rönesans saraylarının tipik “bugnato” girişini, modern bir yorumu kapsayan çok yönlü bir portal düşüncesiyle bize sunuyor. Kaplama mazlemeleri tamamen beyaz tutulmuş, iç mekanlar için yeterli pencere ve cam yüzey özel olarak aydınlatılmıştır.
Lava kaya zeminler için, balıksırtı parke ile şaşırtıcı derecede karışık ve karşıt tutulmuştur. Rafine, dinamik cilalı oturma elemanları ortada yer alır., Panellerden oluşan raf düzeni, krom raflarla desteklenir.

Alanın yanal yüzeylerine yerleştirilen iki tam boy uzunluktaki aynalar ile, moda pistini muhteşem bir yorumla bağlayan bir geçit oluşturulur. Arkada CRISTALLIZEDTM-Swarovski Elements ile kaplı dünyaca ünlü kafatası, PHILIPP PLEIN’in yinelenen varlığını temsil etmektedir.

PHILIPP PLEIN Home Collection saf ve minimalist bir estetik uyum içinde, genç ve yetenekli bir moda tasarımcısı tarafından tasarlanan özel bir moda koleksiyonunu harmanlayan bir projedir. PHILIPP PLEIN yaşamın tadını çıkarmak için bir ışıktır belki, ya da dinamik ve davetkar bir yer.

Yer: Forte dei Marmi, İtalya
Mimar: AquiliAlberg
İşveren: Philipp Plein
Proje alanı: 50 m 2
Proje Yılı: 2011

Kaynak: Architectural
Çeviri: Mimdap

3 Comments

  1. Turkiyede bir cok yerde sizin markaniz yapiliyor neden buna mudale etmiyosunuz 0535 730 15 72 arayin ulasin bna

  2. umut bey tasarımlar belirlenmis bir konsepte sahiptir ve bu konsept belirlenirlen müşteri profili,projenin uygulanacağı muhit,statü vs bir çok sebep göz önünde bulundurulur.Bu yapılanlar dekorasyon değildir tasarımdır.

  3. çok para harcanan ve kendine göre anlamları olan ama gündelik yaşamda fazla yeri olmayan bir dekorasyon. yine de çok başarılı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir