Silverline 'Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları'nı Seçecek ( 15 Mayıs – 15 Temmuz 2011) - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Silverline ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’nı Seçecek ( 15 Mayıs – 15 Temmuz 2011)
Share 31 Mayıs 2011

Başvuru Tarihleri: 15 Mayıs – 15 Temmuz 2011
Değerlendirme: 15 Temmuz – 1 Eylül 2011
Ödül Töreni: Eylül 2011

Silverline ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’nı SeçecekSon Başvuru Tarihi: 15 Temmuz 2011 17:30
Organizasyon: Silverline

Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline’ın katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yarışması’ başladı. Türk emlak sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak hedefi ile organize edilen yarışmada, emlak sektörü kapsamında yer alan ve Türkiye’nin en başarılı yatırımlarını gerçekleştiren kurum ve kuruluşlar ödüllendirilecek.

Bu sene ilki düzenlenecek ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ yarışmasında ‘En İyi Gayrimenkul Yatırım’ ve ‘En İyi Mimari Tasarım’ ile emlak sektöründe 14 farklı kategoride öne çıkan başarılı emlak yatırımları belirlenecek. Yarışma kapsamında, en büyük emlak yatırımı ve 14 farklı kategoride, aday olmak veya aday göstermek için 15 Mayıs – 15 Temmuz 2011 tarihleri arasında www.emlak.yatirimlari.com sitesine girmek yeterli olacak.

İki aylık başvuru süresi sonunda, aday olan ve aday gösterilen projeler, Ağustos ayı içinde büyük jürinin değerlendirmesine sunulacak. Araştırma sonucu Türkiye’nin en başarılı emlak yatırımlarına imza atan inşaat firmaları ve mimarlarına ödülleri, Eylül ayında düzenlenecek bir törenle verilecek.

Silverline CEO’su Mustafa Laçin: Amacımız sektörün büyüklüğüne dikkat çekmek ve
her türlü yatırımı teşvik etmek

Emlak sektörünün son yıllarda büyük bir ivme ile yükselişini sürdürdüğünü söyleyen Silverline CEO’su Mustafa Laçin, “Bu araştırmada Silverline olarak amacımız, her geçen gün dev yatırımların yükseldiği sektörün büyüklüğüne dikkat çekmek ve tüm yatırımcıları teşvik etmek” dedi. Mustafa Laçin, araştırmanın, bugüne kadar emlak sektöründe yapılan en geniş kapsamlı araştırma olacağını sözlerine ekledi. Farklı kategorilerde pek çok firmanın yarışmaya katılabileceğini belirten Laçin; emlak yatırımları konusunda ne kadar çok firma başarılı olursa sektörün o ölçüde büyüme kaydedeceğine inandıklarını sözlerine ekledi.


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org