Hakan Demirel ve Han Tümertekin Söyleşileri (26-27 Nisan) - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Hakan Demirel ve Han Tümertekin Söyleşileri (26-27 Nisan)
Share 26 Nisan 2011

SALT Beyoğlu’nda Bu Hafta:

Hakan Demirel ve Han Tümertekin Söyleşileri

SALT Beyoğlu’nda, “Ben bir stüdyo sanatçısı değilim” ve Laboratuvar adlı sergilerin yanı sıra, etkinlikler de devam ediyor. SALT Beyoğlu bugün (26 Nisan) Hakan Demirel, yarın (27 Nisan) ise Han Tümertekin söyleşilerine ev sahipliği yapacak. Açık Sinema’da gerçekleştirilecek etkinlikler, saat 18:30’da başlayacak.

Suyabatmaz Demirel Mimarlık’tan Hakan Demirel, SALT Beyoğlu’ndaki Açık Sinema’nın tasarımını anlatacak. SALT etkinliklerine ve kamusal projelere ev sahipliği yapacak mekanın, hem kurumsal hem de toplumsal bir işleve sahip olması amaçlanıyor. Demirel, söyleşisinde bu alanın potansiyel gelişimi ve çok yönlülüğünü tartışacak.

Mimarlar Tasarım’ın kurucusu Han Tümertekin ise 27 Nisan’daki söyleşisinde, SALT Beyoğlu (eski Siniossoglou Apartmanı) ve SALT Galata’nın (eski Osmanlı Bankası binası) yeniden tasarım ve renovasyon sürecini anlatacak. Tümertekin, Mimarlar Tasarım’ın binaların yeniden işlevlendirme sürecindeki hedefleri ile orijinal mimari ögelerini korumaya yönelik çalışmalarını ayrıntılarıyla aktarırken, SALT’ın program ve araştırmalarına uygun şekilde düzenlenen iç planlamalar üzerine de bilgi verecek.

SALT Beyoğlu’nda ayrıca, saltonline.org ile SALT’ın Facebook sayfası ve Twitter hesabından anlık olarak duyurulan etkinlikler gerçekleştiriliyor.


Yorum yazmak için


  Projenin temel amacı, şehir idaresi, kamusal sosyal eylem merkezi ve yerel polis karakolu da dahil olmak üzere çeşitli işlevleri tek bir binada birleştirerek Etterbeek yönetiminin kimliğini yeniden tanımlamaktı. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org