The House Hotel Nişantaşı - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
The House Hotel Nişantaşı
Share 14 Eylül 2010

İç Mekan Tasarımı: Autoban

house-hotel-1

house-hotel-2

Türk tasarım stüdyosu Autoban, Nişantaşı’ndaki The House Hotel’in iç mekanını tamamladı.

house-hotel-3

house-hotel-4

The House Hotel Nişantaşı, The House Café’nin ikinci oteli. 45 odalı lüks otelde 5 çeşit oda bulunuyor: Klasik, Deluxe, Junior, Teras Deluxe and Teras Junior.

house-hotel-5

house-hotel-6

Odalarda kompakt bar, şaraplık ve yaşam deneyimini iyileştiren şeffaf banyo duvarları gibi çok özel ayrıntılar yer alıyor.

house-hotel-7

house-hotel-8

Otelin grafik ve keskin iç mekanına karşın Autoban akışkanlık ve yumuşak formlar oluşturacak özel bir dizi mobilya da tasarlamış.

house-hotel-9

house-hotel-10

house-hotel-11

house-hotel-12

house-hotel-13

house-hotel-14

house-hotel-15

house-hotel-16

house-hotel-17

Yazı ve Görseller: Contemporist, The House Hotel
Çeviri: Mimdap

6 Yorum
  1. çok titizlenilmiş, üzerinde çok hassas çalışılmış bir proje gerçekten. bütün detaylar stil bir otel yaratmak için fazlasıyla düşünülmüş ve ortaya çok iyi bir iç mekan ürünü çıkmış. bravo.

    Aliye Sertanlı | 14 Eylül 2010

  2. hem de yanıbaşımızda nişantaşı’nda. otelimizin dışından da bir resim görmek isterdik her ne kadar iç dizayn sayfası olmasına karşın.
    ancak çok nefis bir çalışma ve “Autoban” mimari grubunun kutlanası bir başarısı var.

    Lalehan | 15 Eylül 2010

  3. gerçekten çok sade ve çok özenli bir çalışma. modern, sade fakat daha çok rahatlığa, ferah kullanıma öncelik verilmiş kendisini gereksiz takıntılarla zorlamamış, olduğu gibi ancak bence yüksek bir performans sunmuş düzenleme.

    filiz akman | 17 Eylül 2010

  4. çok çok iyi bir otel yapılmış nişantaşına. avrupai ve çok kaliteli. anlaşılıyor ki istanbul bir otel cennetine iyi manada dönüşüyor. iyi örnekler çoğalıyor.

    Ayşe Aygan | 23 Ekim 2010

  5. sade ve başarılı bir çalışma.

    Burak Solak | 4 Aralık 2010

  6. Thanks alot about your perfect hotel.I stayed on your hotel between 04/08/2011 until 08/08/2011. I had memorable days on your hotel and never forget those days.I hope I can travel to turkey so soon. Sincerely; Soheil Asle Fallah from Iran.

    soheil asle fallah | 11 Ağustos 2011


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org