Çevre için Susma Tasarımınla Konuş - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Çevre için Susma Tasarımınla Konuş
Share 1 Mayıs 2010

Son Başvuru Tarihi: 30 Mayıs 2010
Yer: İstanbul
Organizasyon: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi

cevre-susma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından İstanbul’da konumlanan üniversitelerin iç mimarlık, grafik tasarım, mimarlık ve mühendislik bölümü öğrencileri ile İstanbul’dan tasarımla ilgilenen bireylere yönelik olarak açılan “Çevre Konulu Afiş Tasarım Yarışması”, çevre sorunlarına farklı bir yönden dikkat çekmeyi amaçlıyor.Küresel iklim değişikliği, su kaynaklarının azlığı, orman alanlarının yok edilmesi gibi çevre sorunlara bilgisayarda oluşturulacak çalışmalarla vurgulamayı hedefleyen afiş yarışması, öğrencilerin gözünden çevre sorunlarının dile getirilmesini bekliyor. Aynı zamanda oluşturulacak çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak üzere açılan yarışmada, seçilecek en iyi çalışmaların insan popülasyonunun yoğun olduğu alanlarda sergilenmesi ve verilmek istenilen mesajın etki alanının genişletmesi de planlanıyor.

Yarışmada birinciliğe layık görülen katılımcı, bir arkadaşı ile birlikte “Helikopter ile İstanbul Turu” yapma şansı ve BAŞARISOFT’tan istediği alanda eğitim kazanacak. İkinci ve üçüncülük ile ödüllendirilen afişlerin sahiplerine BAŞARISOFT’tan istediği alanda bir eğitim hakkı ve dördüncü ve beşincilere Arkitera Eğitim Merkezi’nden istedikleri alanda eğitim hakkı verilecek.

Yarışmanın son başvuru tarihi 30 Mayıs 2010.


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org