Sahil Yolu ölüm yolu oldu - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Sahil Yolu ölüm yolu oldu
Share 25 Aralık 2007

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) ile Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odasınca, Karadeniz Sahil Yolu Giresun şehir içi geçişi ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu. GESOB Başkanı Ali Kara, yaptığı yazılı açıklamada, Karadeniz Sahil Yolu Giresun şehir içi geçişinde yaşanan aksaklıklar neticesinde meydana gelen ölümlü ve yaralamalı kazaların sorumlularının tespit edilmesi ve cezalandırılmasının sağlanması amacıyla Giresun’daki sivil toplum kuruluşları adma Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

17 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kara, yolun altyapısının tamamlanmadan trafiğe açılması sonucu bugüne kadar meydana gelen kazalarda 17 kişinin hayatını kaybettiğini iddia ederek, şunları kaydetti: “Yolun bu hali ile ölüme ve kazalara davetiye çıkardığı yadsımaz bir gerçektir. Dolayısıyla kentte yaşayan insanların bu yolu kullanmaları halinde hayadan ve mallan büyük riskle karşı karşıya kalmaktadır. Şehrin mülki amirleri tarafından da zaman zaman dile getirilen ve uyarılan ilgili yetkililer, buna rağmen gerekli düzenlemeleri yapmayarak insan hayatı ile oynamaktadırlar. Hiçbir şey insan hayatından daha önemli olamaz. Bunlarla ilgili soruşturmanın yapılmasını, suç unsurunun tespiti halinde ilgililerin cezalandırılması için kamu davası açılmasına karar verilmesini talep ediyoruz.”

Kaynak: Radikal


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org