TED ödülleri sahibi - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
TED ödülleri sahibi
Share 12 Haziran 2005

Mimar global, sosyal ve insani sorunları tasarımıyla çözmelidir. Mimar global, sosyal ve insani sorunları tasarımıyla çözmelidir.
Cameron’un mantığına göre tasarım insanı ölümden sonra bile cezalandırır. İnsanlık için mimarlığın kurulmuş biçimi, toplumsal ihtiyaçların tasarımla düzenlenmesi, yetersiz koşullara karşı mimari çözüm arayışları mimarın konularıdır. Onun grubu son altı yıldır Kosova’ya dönen mülteciler için bir barınma katılım programını ilk olarak başlattı ve sürdürüyor. Gezici sağlık kliniği ile HIV/AIDS salgınları mücadelesine Afrika Sahrasında katıldı. Onun açık programı ve Balkanlar’daki çocukların oyun alanı yapılarını ve Grenada, Hindistan, İran, ve Sri Lanka’daki zarar azaltma çalışmalarını kapsar. Bu dünyada onun meydan okuyuşu “dünyanın %98 inin beslenme ve barınmalarındaki yetersiz koşullardaki yaşamını geliştirecek, bir çok yolla; mimari tasarımla profesyonel tasarımcıları yüreklendirecek” bir çizgiyi taşıyor.

Cameron’un Kate Stohr projesi halkın bağışlarıyla kurulmuş bir projedir. İki kişilik bir grup gibi onların 120.000 $ Kosova için ve 500.000 $ Sri Lanka için inşa ettikleri çalışmalardır. Tsunami’den sonra haftada 400 elektronik postada yardım isteyen halk Sinclair’i yardım konusunda önemli bir yetkili olarak gördü.

Kaynak: Arch news


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org