Yaşam İstanbul Kent Konseyi'nin ilk başkanı Tülin Hadi - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Yaşam İstanbul Kent Konseyi’nin ilk başkanı Tülin Hadi
Share 21 Ekim 2019

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısıyla, İstanbul’un ilk Büyükşehir Kent Konseyi kuruldu.

 

 

 

 

 
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim vaatleri arasında da bulunan İstanbul Büyükşehir Kent Konseyi bugün kuruldu. İstanbul’u katılımcı bir anlayışla yönetebilmek amacıyla hayata geçirilen İstanbul Kent Konseyi 1. Olağan Kurul Toplantısı bugün Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleşti.

 

İstanbul Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir’in de katıldığı Genel Kurul Toplantısında, Yönetim Kurul Başkanıyla birlikte 42 asil üye 42 de yedek üye seçildi.

 

 

İstanbul Kent Konseyi Başkanlığı’na ise mimar Tülin Hadi seçildi.

 

 

Üyeler arasında MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, Sabancı Üniversitesi’nde İklim Uyum Politikası çalışanı Dr. Ümit Şahin, gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, oyuncular Mert Fırat ve Demet Evgar, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür gibi isimlerin yanında, Çiçekçiler Derneği, TMMOB, İstanbul Tabip Odası tarafından yetkilendirilen üyeler yer aldı.

 

 

İstanbul Kent Konseyi Başkanı Tülin Hadi

 

 

 

 

 

Mimar Tünde Tülin İlhan (Tülin Hadi) 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Orta eğitimini 1987 yılında Saint Michel Fransız Lisesi’nde tamamlayan Hadi, İTÜ Mimarlık Fakültesi’ni bitirdikten sonra, bir süre Londra’da Bernard Blauel’in ofisinde ve daha sonra bir süre Turgut Cansever ile çalıştı. Hadi, halen hem eğitim verip hem de mimarlık yapıyor.

 

 

 

 

Kaynak : t24.com.tr

2 Yorum
  1. Çok önemli bir girişim kent konseyi Kent demokrasili günler hepimize. Sevgili Tülin Hadi’yi tebrik ediyorum, doğru seçim…

    Hasan Kıvırcık | 23 Ekim 2019

  2. kutluyorum

    ferhan yılmaz | 25 Ekim 2019


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org