Kağıthane'de bina çöktü - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Kağıthane’de bina çöktü
Share 22 Nisan 2019

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akkaya Sokak’ta bir binanın çevresinde toprak kayması yaşandı. Toprak kaymasının yaşandığı alanda 1 bina çöktü.

 

 

 

 

 

Kağıthane’de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanının destek duvarı çöktü. Duvarla birlikte yolun bir bölümü de çökerken, iki otomobil inşaat alanına düştü. Çökmeyle birlikte üst tarafta bulunan 2 binanın altındaki toprakta kayarken, olay yerine ekipler sevk edildi. Bu sırada 4 katlı bir bina çöktü.

 

 

Yan tarafta bulunan 5 katlı binanın çökme tehlikesi devam ediyor. Ekipler çevrede güvenlik önlemlerini arttırdı. Ekipler bu 2 binaya yakın olan bir binadaki yurttaşları da binadan tahliye etti.

 

 

VALİLİK: 10 BİNA TAHLİYE EDİLDİ

 

 

İstanbul Valiliği, yıkılan bina çevresinde olan risk altındaki 10 binanın tahliye edildiğini duyurdu. Valilik açıklamasında gerekli emniyet tedbirlerinin alındığı ifade edildi.

 

 

 

 

Kaynak : Birgün


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org