Carles Gelpin'in Anlatımıyla/ La Sagrada Familia "Panaromic" - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Carles Gelpin’in Anlatımıyla/ La Sagrada Familia “Panaromic”
Share 27 Haziran 2018

P’not etkinlikler dizisi kapsamında konuklarını ağırlamaya devam eden Ace Mimarlık’ın bir sonraki etkinlik konusu 19.yy mimarlığının önemli yapılarından, Gaudi’nin yarım kalan bazilikası “Sagrada Familia”.

 

 

 

Etkinlik 05.07.2018 Perşembe günü saat 19:00’da 2BMFG Arquitects S.L.P. kurucu ortaklarından Carles Gelpi ve Âgata Buxade ‘nin anlatımıyla “La Sagrada Familia:Panaromic” başlığı kapsamında Ace Ofis’te gerçekleşecek. Gelpi ve Buxade, Sagrada Familia’nın tamamlanması sürecini yürüten 4 büyük mimarlık ofisinden birinin kurucuları olarak 2025’te tamamlanması planlanan bu süreci, sürecin yürütülmesini ve Gaudi’yi anlatacak.

 

 

Katılım durumunuzu bildirmek için 0312 439 68 38-39-40-41 numaralı telefonlardan Ace Mimarlık’a ulaşabilirsiniz. Sunum dili İngilizce olacak, soru-cevap bölümü İngilizce-Türkçe olarak yapılacaktır.

 

 

Etkinlik, katılamayanlar için Ace Mimarlık’ın Instagram ve facebook hesaplarından canlı olarak yayınlacaktır. Diğer etkinlikler ise yine bu hesaplardan güncel olarak takip edilebilir.

 

 

2BMFG Arquitects S.L.P. Hakkında

 

 

2BMFG Arquitects S.L.P. 5 üst düzey mimar, Carles Buxade, Joan Margarit, Ramon Ferrando, Carles Gelpi ve Âgata Buxade tarafından yönetilen restorasyon projeleri konusunda uzmanlaşmış 40 yılı aşkın tecrübesi ile Barselona’da bulunan ikinci nesil bir mimarlar ofisi.

 

 

İspanya’da birçok üniversitede yapı hesaplamaları ve restorasyon alanlarında eğitim veren ofis kurucuları, aynı zamanda planlama aşamasından projelendirmeye, projelendirme aşamasından inşaat ve tamamlama aşamasına kadar bütüncül mimari tasarım çalışmaları yapmaktadır.

 

 

1986’dan bu yana ofis, Gaudi’nin çizimlerini uyarlayarak Barcelona’daki Sagrada Familia yapısının tasarımı, hesaplanması ve inşaat yönetimi üzerine çalışmaktadır. Sagrada Familia’nın tamamlanması projesindeki 4 büyük mimarlık ofisinden birisidir


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org