“MEZUNİYETE ‘1’ KALA” SEKTÖR TOPLANTISI DÜZENLİYOR

 

 

 

 

 

 

Yenilikçi, özgün ve iddialı model ile eğitim alan öğrencilerin mezun olduğunda sahip olacakları donanım ile ilgili bilgi vermek ve sektörün eğitimden beklentilerini tartışmak amacıyla “Mezuniyete ‘1’ Kala” sektör toplantısı 31 Mayıs 2018 tarihinde yapılacaktır.

 

 
Sektör toplantısı, fakültenin eğitim modelinin tanıtımı ile başlayıp, sektör temsilcileri ile öğrencilerin buluşmasını sağlayacak görüşmelerle devam edecek ve sektörün eğitimden beklentilerinin konuşulacağı panel ile son bulacaktır.
Panelin konuşmacıları arasında sektör temsilcilerinden; Melkan Tabanlıoğlu (Tabanlıoğlu Mimarlık), Aydan Volkan (Kreatif Mimarlık), Sibel Dalokay (İSMD), Banu Uçak (Ferko İnşaat) , Hatice Armağan (Arman Tasarım), Ayşe Hasol (Has Mimarlık), Gülin Saylan Seymen (Polimeks) bulunmaktadır. Heval Zeliha Yüksel moderatörlüğünde yapılacak panelde sektörün eğitimden beklentileri sorular ve cevaplar eşliğinde paydaşlar ile konuşulacaktır.

 

 
Toplantı Mimarlık, İnşaat ve Tasarım alanlarında faaliyet gösteren siz değerli paydaşların katılımıyla gerçekleşecektir.

 

 
Tarih / Saat : 31 Mayıs 2018, 10.00 – 13.30
Yer : İstanbul Medipol Üniversitesi, Kavacık Güney Kampüs, Konferans Salonu, 2. Kat
Program : 10.00 – 11.00 İMÜ Fakülte Eğitim Modeli Tanıtımı

 

 
11.00 – 11.45 Öğrenci-Sektör görüşmeleri / Sergi
11.45 – 12.45 Panel: Sektörün Eğitimden Beklentileri
12.45 – 13.00 Ara
13.00 – 13.30 Bölümlerin Dış Paydaş Toplantıları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir