Kiralık Uzay Kulesi - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Kiralık Uzay Kulesi
Share 2 Mayıs 2018

Tasarım: Sou Fujimoto Architects

 

 

 

 

 

Konut kiralama ve yönetim şirketi Daito Trust Construction ve mimar Sou FUJIMOTO’un teması “kiralık evi yeniden tanımlamaktır”.

 

 

Kiralık konutlar her zaman yapılandırılmıştır, böylece özel alanlar için alan genişler ve ortak alanlar bu komplekslerde geçitlerle sınırlıdır. Ancak, mutfak, banyo, tiyatro odaları ve bahçeler gibi geniş ortak alanlar sağlamak için özel alanlar en aza indirilirse ne olur?

 

 

 

 

 

Yemek pişirme becerilerinden zevk almanız için lüks bir mutfağa, vücudunuzu uzatmak için geniş bir küvete ve kitap okumak için geniş bir kütüphaneye sahip olabilirsiniz. Oturma odasının ve kendi odasının dışındaki diğer mekanların başkalarıyla paylaşımından farklı olarak, buradaki özel ve ortak alanlar açık bir şekilde bölünmüş durumda ve daha sonra rahat ve dinlendirici bir kiralık konutun bir görünümünü sunmak için yeniden bir araya getirilmiş bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

Evlerinde zaman geçiren yaşlı insanlar ya da bahçecilik becerilerine sahip iolanlar ortak bahçeleri kullanabiliyorlarsa, o zaman herkes bu durumdan memnun kalır. Donuk koridorlar canlı kompozit alanlara dönüştürülür.

 

 

 

 

Kaynak: www.architectmagazine.com
Çeviri: Mimdap


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org