Mimarlara enerji kimlik belgesi uzmanlığı eğitimi verildi - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Mimarlara enerji kimlik belgesi uzmanlığı eğitimi verildi
Share 10 Ağustos 2017

Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından, Mimarlar Odası Sürekli Mesleki Gelişim Merkezi (SMGM) tarafından sertifikalandırılarak Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlığı  BEP-TR 2 Oryantasyon Eğitimi verildi.

 

 

 

 

 

 

Mimar Hürkan Topuz ve Mimarlar Odası Ankara Şubesi 41. Dönem Yönetim Kurulu İkinci Başkanı

 

 

Hazeli Akgöl tarafından verilen eğitime, Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Songül Üzgün de gözlemci eğitimci olarak katıldı.

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, BEP-TR’nin internetten bağımsız, çizim destekli ve yenilenebilir kaynakları içeren 2. versiyonunu 20 Ağustos 2017 itibarıyla kullanıma açacak.

 

 

BEP-TR’nin aktif kullanıcısı olan EKB Uzmanlarının 20 Ağustos sonrası mağduriyet yaşamaması için 1 günlük “BEP-TR 2 Oryantasyon” eğitimi verildi.

 

 

Aktif  BEP-TR’nin kullanıcısı EKB Uzmanları için “BEP-TR 2 Oryantasyon” eğitimlerine 20 kişi katıldı.

 

 

 

 

 

 

Oryantasyon eğitimleri sonrasında bakanlıkça doğrudan katılımcıya e-posta ile iletilecek olan yeni şifreler, BEP-TR 2 devreye girdiğinde kullanılmaya başlanacak, mevcut şifreler o tarihe kadar devrede kalacak olan BEP-TR I’de kullanılmaya devam edecek.

 

 

Oryantasyon eğitimi, yalnızca “EKB Uzmanlığı” eğitimini daha önce alarak sınavı başarıyla geçen EKB Uzmanları’na yönelik oldu.

 

 

BEP-TR 2’yi kapsayan “EKB Uzmanlığı” temel eğitimleri ise yakın zamanda açılmaya başlanacak.

 

 

Mimarlar Odası bünyesindeki oryantasyon eğitimlerine, temel eğitimlerini başka kurumdan almış olsalar da mimar veya mühendis uzmanların tümü katılabiliyor.

 

 

 

Kaynak : Mimarlar Odası Ankara Şubesi


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org