BIG New York Polis Departmanı için Bronx Polis Karakolunu Tasarladı - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
BIG New York Polis Departmanı için Bronx Polis Karakolunu Tasarladı
Share 3 Şubat 2016

New York Tasarım ve İnşaat Bölümü, Bronx’da Melrose mahallesinde yeni 40 Semt Karakolunun tasarımı için BIG Mimarlık bürosun görevlendirdi.

Kamunun amacı, mimariden yararlanarak binada çalışanların stresini azaltmak, toplumla ilişkileri güçlendirmektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu yapı bir karakol olmanın yanı sıra ayrıca şehir programına da yeni olanaklar sunarak ev sahipliği yapacak. Burada yer alacak ve doğrudan sokaktan girişi olan semt toplantı salonu, çok amaçlı sivil inisiyatifleri teşvik amacıyla işlev görecek.

 

 

BIG Bireysel hacimleri, programın belirli öğelerini içeren binanın temel gereksinimleri, türetilmiş bir benzersiz bir form önermektedir.  Dışarıdan, yapı bir tuğla yığınına benzemektedir.

 

“İç günü, karakolda stresi azaltmak ve fiziksel aktiviteyi teşvik etmek görevliler için mekanlar gerektirirken, toplumla diyaloğu teşvik edecek olanaklarda geliştirilmiştir. Bu eğitim alanlarının yanı sıra bir avlu ve bir tırmanma duvarı bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bina aynı zamanda çevresel sorumluluk açısından şehre bağlılığını ifade bir yeşil çatı ile ilk NYPD istasyon olacak -. Böyle binanın enerji performansını optimize etmek için kumlanmış beton gibi yansıtıcı olmayan malzemeler kullanılarak -. LEED Gümüş sertifikası için gerekli koşulların sağlanması hedeflenmektedir.

 

ArchitectsBjarke Ingels Grubu · Ofis ProfileLocation378 E156 St, Bronx, NY 10455,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bjarke Ingels olarak USAPartners, Schenk, Daniel Sundlin, Thomas Christoffersen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proje Liz McDonald, Sören GrünertProject

Mimar Aran Coakley

Tasarım ekibi: Adam Sheraden David Sharratt, Hsiao Rou Huang, Jacob WAAS, Jennifer Ng yendi Kelli Reinhardt, Ku Hun Chung, Liyang Zhang, Peter Lee,

Tasarım ve yapı ortakları: Silman, Cosentini, DÄCK, Tillotson, Starr Whitehouse, Philip Habib, Carlin Simpson & Associates,

Cerami, CCI,

 

Kaynak: Archdaily Karissa Rosenfield
Çeviri: Mimdap

Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org