RASİMPAŞA MAHALLESİ GÖNÜLLÜLERİ Etkinliği (1 Şubat 2015) - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
RASİMPAŞA MAHALLESİ GÖNÜLLÜLERİ Etkinliği (1 Şubat 2015)
Share 29 Ocak 2015

1 Şubat 2015 Pazar Günü Saat 13de Yeldeğirmeni Sanat Merkezinde ‘Yeldeğirmeni’ Sunumu yapacağım. Daha sonra Semtin eskileri ile geçmişi, zamana bağlı olarak bütün katılımcılarla geleceği konuşacağız.

Davet ettiğim büyüklerimizin içerisinde San Louis İlkokulundan mezun olmuş Sanat Tarihçi Prof Dr Semavi Eyice, mahalleye adını vermiş olan Rasim Paşanın torunu Ahmet Nejat Gülgün, eski yıllarda mahallemizin bakkallarından olan Avukat Sabahattin Ören gibi büyüklerimiz bulunmaktadır. Ayrıca Yıldız Teknik Okulunda Harita Kadastro bölümünü kurmuş olan ve semtte bir sokağa adı verilmiş olan Macit Erbudak’ın kızı da gelecek isimler arasındadır. Benim yaşadığım zamanlardaki büyüklerim ve arkadaşlarım da toplantıya gelecekler.

Etkinlikte görüntülü ve sözlü kayıt tutmak serbesttir. Bu kişiler bize de birer kopya verirlerse arşivimize yararlı olmuş olurlar.

Rasimpaşa Mahallesi Gönüllülerinin düzenlediği etkinliğe ilgi duyan herkesi bekliyoruz.

ARİF ATILGAN


Arif Atılgan


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org